Kwaliteit en kennis

Bij het bepalen van de beste verpakkingsvorm voor uw product houdt Van den Broek Packaging rekening met diverse aspecten zoals o.a. bescherming tegen bederf en uitdroging, smaak- en kleurbehoud van uw product. Echter, er zijn ook situaties denkbaar waar een houdbaarheid van uw product niet essentieel is en wordt er dus gezocht naar een andere passende oplossing.

Van den Broek Packaging betrekt haar folie bij verschillende officieel gecertificeerde Europese folieproducenten. Wij, als aangestelde agent van deze leveranciers, zoeken voor iedere specifieke wens naar de meest efficiënte foliecombinatie.
Wij beschikken altijd over een ruime basisvoorraad van verschillende kwaliteiten en diktes folie, op moederrol, zodat we uit eigen voorraad kunnen putten.

In vele gevallen wordt de folie door ons zelf op maat gesneden. Van den Broek Packaging heeft een aantal snijdinstallaties in eigen beheer. Dit om u in spoedgevallen snel te kunnen leveren. Ook gaat het snijden van proefrollen veel sneller dan opvragen bij een fabrikant. In veel gevallen is het doen van een test het startpunt van een introductie van een nieuw product en dus de eerste kennismaking met Van den Broek Packaging als uw potentiële folieleverancier.

Van den Broek Packaging heeft ook een aantal productie- en snijlijnen voor de vervaardiging van vacuümzakken en het snijden van papier (interleavers). Om snel en accuraat te schakelen is het met deze machines mogelijk om alle wenselijke afmetingen te leveren binnen de kortst mogelijke tijd. Zo kunnen wij onze uiterste best doen uw verpakkingswens in vervulling te laten gaan. Voor ons uitgebreide assortiment verwijzen wij u naar Assortiment op onze website.

Om onze productkwaliteit te waarborgen is Van den Broek Packaging vanaf 2011 BRC IOP gecertificeerd.


Terug