Bij het bepalen van de beste verpakkingsvorm voor uw product houdt A. van den Broek BV Packaging rekening met alle denkbare aspecten zoals bescherming tegen bederf, uitdroging en bijvoorbeeld behoud van kleur. Maar ook andere, voor u belangrijke passende oplossingen zoals de aantrekkingskracht van een bedrukte verpakking bij onder andere de groothandel tot aan de consument in de winkel.

A. van den Broek BV is BRC-IOP gecertificeerd en betrekt haar materialen alleen bij  BRC-gecertificeerde Europese foliefabrikanten. Als aangestelde agent van deze leveranciers, zoeken wij voor iedere specifieke wens naar de meest effectieve combinatie. Er is altijd basisvoorraad beschikbaar van verschillende kwaliteiten en diktes folie, zodat we in eerste instantie uit eigen voorraad kunnen putten.

In bepaalde gevallen wordt de folie op maat gesneden. Wij beschikken over een hoogwaardige productie afdeling voor het klantgericht snijden van folie alsmede de productie van premium zakken.

Er is in 2016 geïnvesteerd in een volledig nieuwe productielocatie met een grote opslag capaciteit.

Deze manier van bedrijfsvoering zorgt ervoor dat snelle leveringen, zo kenmerkend voor onze voedingsmiddelenbranche, mogelijk zijn. Klik voor concrete voorbeelden alsmede onze proefrol policy op het item assortiment.

Om onze kwaliteit te waarborgen is A. van den Broek BV Packaging BRC-IOP gecertificeerd.