A. van den Broek BV Flexible in Packaging uit Waalwijk, opgericht in 1982, is leverancier en producent van verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie en levert diverse soorten folie, vacuümzakken en papier (interleavers). Dit alles in zowel transparante als bedrukte folie. Voor ons uitgebreide assortiment verwijzen wij u naar Assortiment op onze website.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van de voedingsmiddelenindustrie zijn de constant wisselende omstandigheden. Er moet snel worden geschakeld en aanpassingen worden gedaan aan de voortdurend wisselende vraag en de vele eisen zowel in de Benelux als op de exportmarkt.

Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die je hebt als leverancier om de klant in alle gevallen bij te staan en in geen enkel geval zonder folie te laten zitten.

Door de bijzonder hoge eisen van de vers vleesindustrie is er door A. van den Broek BV Packaging de Hibassk®-folie ontwikkeld. Deze folie is in eigen beheer ontwikkeld samen met de vers vleesindustrie en uiteraard ook gepatenteerd. Het voornaamste kenmerk van deze folie is het behoud van de vleeskleur en vleesgeur. Voor verdere toelichting verwijzen wij u naar Assortiment op onze website.

Van den Broek Packaging | kwaliteit en kennis
Van den Broek Packaging | kwaliteit en kennis

Ons doel is de klant altijd ter zijde te staan en op de hoogte te brengen van de vele noviteiten in de complexe verpakkingswereld. Indien nodig initiëren we zelf nieuwe oplossingen.
Onze verpakkingsactiviteiten strekken zich uit over de vele takken binnen de voedingsmiddelenindustrie. In iedere tak binnen de bedrijfskolom zijn specifieke wensen en intensieve connecties met de vorige en volgende schakel. Bijna altijd is bij de overdracht de verpakking het eerste zichtbaar. Daarom is het noodzakelijk dat alles in goede harmonie functioneert. Heeft u behoefte aan deze goede harmonie en een langdurige, solide relatie met uw verpakkingsleverancier dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres!